Miksi kannattaa liittyä jäseneksi?

Jäsenenä voit hyödyntää jäsenompelimon ja jäsenkahvion palveluja. Jäsenkahvio on avoinna arkisin klo 9-13. Kahviosta löydät myös päivän lehdet. Jäsenompelimo on avoinna maanantaista torstaihin klo 9-13. Ompelijan tavoitat numerosta 040 251 3950.

Järjestämme vuosittain useita maksuttomia koulutuksia ja liikunnallisia virkistyspäiviä. Koulutukset käsittelevät työelämää, työllistymistä, hyvinvointia ja terveellistä ravitsemusta.

Lisäksi tarjoamme jäsenille maksutonta oikeudellista neuvontaa. Lakimies kertoo, onko asiassa tarpeen hakea oikeudellista asiantuntija-apua ja mistä apua saa. Lakineuvonnassa ei laadita asiakirjoja tai hoideta muita toimeksiantoja. Jäsenten lakineuvonnasta vastaa lakitoimisto JAFO.

Jäsenyys

Jäseneksi voivat liittyä kaikki työttömänä olevat henkilöt. Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla viiden euron jäsenmaksu. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain. Jäsenmaksun voi suorittaa Työsalossa tai vaihtoehtoisesti tilille FI60 8000 1370 2350 70. Kirjoita viestikenttään ”jäsenmaksu” sekä yhteystietosi.

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi voivat liittyä kaikki ne yksityis- ja oikeushenkilöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

Kannatusjäsenyys, yksityinen henkilö

Viiden euron vuosittaisen jäsenmaksun voi suorittaa Työsalossa tai vaihtoehtoisesti tilille FI60 8000 1370 2350 70. Viestikenttään teksti ”kannatusjäsenmaksu” sekä yhteystietosi.

Kannatusjäsenyys, yritykset ja yhteisöt

75 euron vuosittaisen jäsenmaksun voi suorittaa Työsalossa tai vaihtoehtoisesti tilille FI60 8000 1370 2350 70. Viestikenttään teksti ”kannatusjäsenmaksu” sekä yrityksen tai yhteisön yhteystiedot.

Salon alueen Työttömät ry on Työttömien Keskusjärjestön jäsen. Osa jäsenmaksusta suoritetaan keskusjärjestölle valtakunnallista työttömien edunvalvontatyötä varten.